Nova víctima mortal d'un accident de trànsit. Ahir va morir a l'hospital Josep Trueta de Girona la dona que dissabte va quedar en estat crític després de patir un sinistre viari a l'AP-7 al seu pas per Riudellots de la Selva .

La víctima, Montserrat Suñé Usamat, tenia 67 anys i era veïna de la ciutat de Barcelona. La dona havia quedat ingressada a la Unitat de Cures Intensives (UCI) del Trueta en estat crític des del dissabte, però no va poder superar les ferides que li va deixar l'accident de trànsit i ahir al matí va morir.

Amb aquesta víctima mortal ja són nou les persones que han perdut la vida a causa d'un sinistre viari tant en vies urbanes com interurbanes de Girona.

L'accident en el que es va veure implicada la veïna de Barcelona va tenir lloc dissabte al voltant de la una del migdia, quan per causes que es desconeixen van topar per encalç un cotxe amb un camió quan estaven sortint de l'autopista a l'altura de Riudellots, al quilòmetre 72 en sentit Girona. La dona va quedar atrapada dins del cotxe, un Volkswagen Lupo. La van evacuar a l'hospital Trueta, on ha estat durant cinc dies ingressada a la UCI en estat greu.