Les obres de millora del ferm i d'ampliació de les voreres al carrer Senyora de Rossell de Lloret de Mar, que compten amb un pressupost d'execució de 157.665,41 euros, començaran el pròxim dilluns, 22 de febrer, i causaran talls i desviaments en la circulació viària, segons va anunciar ahir la policia local de la localitat a través de les xarxes socials.

Segons el projecte redactat pels serveis tècnics de l'Ajuntament de Lloret de Mar i aprovat definitivament per Junta de Govern Local el passat 15 de gener, aquests treballs consistiran a modificar i ampliar les voreres -sense enderrocar-ne la major part- i en canviar els paviments, permetent així eliminar les barreres arquitectòniques. Segons el text, aquests treballs connectaran amb els de construcció de la nova rotonda de l'avinguda de les Alegries. Així mateix, en tot aquest tram del carrer Senyora de Rossell, s'ampliarà també l'espai per a l'aparcament, quedant reduïts a dos els carrils de circulació, un per a cada sentit de la marxa.

D'altra banda, segons la informació facilitada per la policia local, aquestes obres, que està previst que durin 10 setmanes -fins a finals d'abril-, causaran diferents talls i desviaments en el trànsit. A l'avinguda de les Alegries no es podrà utilitzar la sortida de la rotonda en direcció al carrer Senyora de Rossell de manera que per arribar a l'Avinguda Rieral s'haurà d'anar fins al giratori de l'avinguda Vidreres (del Water World) o fins al giratori de l'avinguda Vila de Blanes (de la Terminal). Respecte al Carrer Senyora de Rossell, quedarà tallat en un sentit de la marxa, en concret entre l'avinguda de les Alegries i la del Rieral, però es mantindrà obert en sentit contrari.

Durant les obres també es permetrà la sortida del carrer Camí de l'Àngel girant a l'esquerra, en direcció avinguda de les Alegries, i a l'avinguda Josep Pla i Casadevall es mantindran els dos sentits de circulació. Tot i això, la sortida d'aquesta via cap al carrer Senyora de Rossell s'haurà de fer, exclusivament, a la dreta en sentit giratori de l'avinguda de les Alegries. Mentre les obres ho permetin, i amb precaució, es podrà girar a l'esquerra o circular recte pel vial lateral del veïnat de Can Sabata (per davant de l'hotel Olímpic Evenia). Finalment per accedir al vial lateral de l'Institut Coll i Rodés s'haurà de circular des de l'avinguda Josep Pla o des de la del Rieral, i la sortida serà a la dreta en direcció a la de les Alegries.