Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat dia 25 quatre homes, d'entre 23 i 64 anys, d'una mateixa família, nacionalitat marroquina i veïns de Lloret de Mar, que van segrestar i van agredir un familiar de qui creien que els havia robat diners, informa avui la policia.

Els fets van succeir el passat 25 de febrer, al voltant de les nou del vespre, quan la policia va rebre l'avís que un home demanava auxili en un carrer de Lloret, perquè quatre homes l'estaven copejant.

Segons un testimoni, uns individus havien obligat la víctima a pujar a un turisme i havien fugit en direcció a la població veïna de Blanes.

Els agents van realitzar diversos controls als accessos de la població, que van permetre localitzar i detenir un dels presumptes implicats i, poc després, un germà del detingut es va presentar voluntàriament a les dependències de la Policia Local.

Aquest segon home, que presentava cops i restes de sang, també va ser detingut pels mossos.

La policia va localitzar la víctima en un carrer de Lloret i va ser traslladada en ambulància per ser atesa de les contusions i les ferides superficials.

La víctima va manifestar als agents que uns familiars l'havien lligat, copejat i acusat de robar una gran quantitat de diners i que per por, els va dir que els acompanyaria on guardava els diners.

Quan el van enfilar al turisme, la víctima va aprofitar el trajecte per escapar saltant del cotxe en marxa, encara que posteriorment va ser localitzat de nou per la policia.

Hores després va acabar la investigació amb la localització i la detenció, a Lloret de Mar, dels altres dos familiars, implicats en els fets.

Els detinguts, que tenen antecedents, van passar el dia 27 de febrer a disposició del Jutjat d'Instrucció de guàrdia de Blanes, que va decretar la seva llibertat en espera de judici.