L'Ajuntament de Breda ha convocat un acte informatiu per aquest dijous a les vuit del vespre per explicar als veïns la situació del trasllat dels alumnes al nou institut per al proper curs escolar. Segons ha informat l'Ajuntament, els alumnes de primer d'ESO estudien a l'Espai Jove del municipi, però el proper curs ja no hi podran seguir per manca d'espai ja que llavors hi haurà primer i segon d'ESO. Així, els alumnes es traslladaran a un nou centre de mòduls prefabricats a la plaça de les Escoles, a tocar de l'escola Montseny.

La xerrada informativa serà a la sala polivalent del Centre Cívic i, un cop acabi, hi haurà una ronda oberta de preguntes del públic.

A la reunió hi assistirà l'adjunt de direcció dels Serveis Territorials d'Ensenyament, Josep Fernández; la directora de l'Institut Vescomtat de Cabrera, Elena Herberg; la cap d'estudis adjunta del centre, Mònica Ruscalleda; l'alcalde de Breda Dídac Manresa; i el regidor d'Educació, Andreu Pujol.

Aquest curs, els alumnes de primer d'ESO de Breda han estrenat la secció de local de l'Institut Vescomtat de Cabrera, d'Hostalric.