Una dona d'uns 60 anys va resultar ferida greu en ser atropellada per un camió a Riudellots de la Selva. Va creuar la carretera C-25 per un punt on no hi ha pas de vianants i el camió no la va poder esquivar. Va ser evacuada en helicòpter fins a l'hospital Josep Trueta de Girona, on ahir va quedar ingressada en estat greu, en observació.

L'accident de trànsit es va produir quan faltaven pocs minuts per les vuit del matí. En aquell moment, la veïna va creuar la via a l'alçada d'una fàbrica de fil de coure que hi ha a tocar la C-25 al pas pel poble i en aquell moment va rebre l'envestida d'un camió que circulava en direcció cap al poble de Riudellots i procedia de l'àrea industrial del municipi.

A causa del fort cop, la víctima de l'atropellament va resultar desplaçada uns 30 metres i va patir la fractura d'un braç així com diverses contusions.

Diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra, una ambulància i l'helicòpter del SEM així com diverses dotacions dels Bombers es van desplaçar ràpidament fins al quilòmetre 240 de la C-25 a Riudellots de la Selva.

Els serveis d'emergències van atendre la víctima i, finalment, un helicòpter medicalitzat del SEM?va traslladar la dona a l'hospital Josep Trueta de Girona en estat greu. En tancar l'edició, la víctima es trobava en estat greu ingressada en observació al centre hospitalari.

A causa de l'accident i de la presència dels efectius d'emergències, la carretera C-25 va restar tallada durant gairebé tres hores.

Es tracta d'una carretera molt utilitzada pel pas de camions en estar a tocar del polígon de Riudellots. Mentre va durar la restricció de circulació de vehicles, van ser desviats per l'interior del municipi de la Selva.

La dona que va patir l'atropellament és veïna de Riudellots de la Selva i és molt coneguda al municipi per tenir un restaurant a tocar de l'estació de tren. L'accident de trànsit, de fet, es va produir a prop de l'estació de tren del poble.

Sortosament, el succés va acabar amb una dona ferida greu però des de principis d'any s'han hagut de lamentar quatre morts per atropellaments a la província de Girona. L'últim a Sant Joan de les Abadesses, on va perdre la vida un veí de 86 anys.