Els Mossos d'Esquadra han enxampat dos membres d'una banda de narcotraficants que subministra droga a la Selva interior i rodalia. Els van detenir mentre feien una transacció de 20 quilos de cabdells de marihuana.

Els dos arrestats eren els conductors dels dos vehicles que participaven en el negoci. La resta en veure els Mossos varen fugir, algun d'ells fins i tot anava armat. Els agents de la comissaria de la Selva Interior estaven a sobre d'aquest grup criminal des de finals de l'any passat i preveuen la detenció de més membres de l'organització de narcotraficants.

Els dos arrestats acusats de tràfic de drogues han passat a disposició judicial al jutjat de primera instància i instrucció número 1 de Santa Coloma. Ambdós es van negar a declarar. El jutge va ordenar-los l'ingrés a presó sense fiança. Els detinguts són un veí d'Anglès, de 25 anys, nacionalitat espanyola i d'origen magrebí. I l'altre és un veí de Torrevella (Alacant), de 39 anys i nacionalitat marroquina. Cap dels dos tenia fins ara antecedents policials.

La investigació dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Santa Coloma aquest dimecres va començar a donar els primers fruits. Però la van començar a finals de l'any passat després de detectar que a Anglès es duien a terme transacció de compravenda de drogues. A partir d'aquí, conjuntament amb la Policia Local d'Anglès van establir un dispositiu que els va permetre saber qui venia les drogues i qui les subministrava.

Aquest dimecres al migdia van decidir actuar.Els agents de la comissaria de Santa Coloma, juntament amb ARRO, la Policia Local i fins i tot un helicòpter, van explotar l'operació. Es van situar a la zona propera a la carretera d'Osor i van esperar que arribessin els narcotraficants. Van arribar un Peugeot Partner i un Seat León.

A plena llum del dia, després d'estar tres hores fent vigilància, la policia va poder veure la transacció de compravenda: un dels detinguts li mostrava una bossa i l'altre li donava tres sacs amb droga. Els agents els van interceptar i van arrestar dos dels ocupants dels vehicles -el conductors-, que ahir van ingressar a presó. Els altres ocupants van fugir. Un cop escorcollats van poder trobar de 20 quilos de cabdells de marihuana i a la bossa hi havia 60.000 euros.

Els Mossos de Santa Coloma estan buscant la resta del grup i esperen detenir-los en breu.