08 de abril de 2016
08.04.2016

El govern de Lloret de Mar assoleix la majoria absoluta amb la incorporació del PSC

Els socialistes tenen la tercera tinença d'Alcaldia, transports i comerç

08.04.2016 | 13:38
D´esquerra a dreta, Jordi Orobitg, Jaume Dulsat i Antonio Lorente, aquest matí.

Els grups municipals de Convergència Democràtica de Catalunya, Esquerra Republicana de Catalunya-Avancem i el Partit dels Socialistes de Catalunya han acordat aquest matí la incorporació dels socialistes a l´equip de govern de l´Ajuntament de Lloret de Mar. Aquest acord s´emmarca dins la voluntat de les formacions polítiques per assolir un govern més fort i estable ja que amb la incorporació dels tres regidors socialistes, el govern comptarà amb 11 regidors dels 21 que formen el consistori, assolint així la majoria absoluta (Convergència compta amb sis representants, mentre que els republicans en compten amb dos).

Segons declaracions de l´alcalde Jaume Dulsat, «aquest era i és el pacte que hem cercat des de l´inici de la legislatura; la col·laboració del govern de CDC i ERC amb el PSC ha estat positiva des de l´inici i entenem aquest pacte com l´evolució natural d´aquesta relació. Formarem un govern musculat, cohesionat i sumarem esforços per garantir l´estabilitat i el benestar dels lloretencs».

El PSC tindrà la tercera tinença d´Alcaldia, que serà pel seu cap de llista, Antonio Lorente. Els socialistes també gestionaran les delegacions de Benestar i Família, transports i via pública, transport públic, taxis, comerç, mercats, joventut, centres cívics, manteniment, cicle de l´aigua, ellumenat i control d´activitats econòmiques amb incidència ambiental. També tindran la delegació dels barris de Fenals i Santa Clotilde, El Molí, Mas Vilà , Can Carbó i Mas Baell i compartiran amb CDC el barri de El Rieral.

Antonio Lorente ha manifestat que «la sintonia ha estat sempre positiva, el partit socialista vol treballar pels ciutadans de Lloret i cerca l´espai polític que li pertoca» i ha destacat que «tornem al govern local després de 13 anys». El segon tinent d´alcalde i portaveu d´ERC, Jordi Orobitg ha enfatitzat que «aquest acord que comporta la majoria al plenari no ha d´alterar la dinàmica de treball positiva que ha permès fins ara trobar amplis consensos amb la resta de grups».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook