Sorpresa pels treballadors de la farmàcia del carrer de la Verneda d'Anglès quan anaven a obrir l'establiment a primera hora del matí. Es van trobar que els havien fet un forat que donava accés a l'establiment i que no tenien cap euro a la caixa. El van robar un botí de 800 euros. Els Mossos de la comissaria de Santa Coloma investiguen el robatori i busquen els seus autors.

El fet va tenir lloc durant la matinada de dijous a divendres, els agents de la Policia Local d'Anglès van ser els primers a rebre l'alerta del succés al voltant de les nou del matí per part dels treballadors de la farmàcia, situada al número 53 del carrer de la Verneda de la població. I llavors, també s'hi van traslladar els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Santa Coloma.

Un cop allà van poder observar que per la part de darrere de la farmàcia havien fet un forat des d'un pati. Un butron de mig metre d'amplada per on van passar els lladres i van aconseguir accedir fins a dins de la farmàcia.

De medicaments no en varen pas tocar ni un sinó que tenien ben clar el que volien d'aquell establiment: la recaptació.

La policia científica dels Mossos d'Esquadra van estar treballant a la zona per intentar trobar empremptes i algun tipus de pista que els condueixi cap als autors del fet.

Ahir el matí l'establiment va estar tancat durant unes hores mentre hi havia la policia i posaven en ordre tot el que els lladres van remoure. Els Mossos de la comissaria de Santa Coloma de Farners investiguen els fets i ahir encara no s'havien fet cap detenció per aquest robatori.