La setena Desfilada Canina Solidària de Blanes va permetre trobar una llar per a quinze gossos abandonats, si les persones que s'hi van interessar tiren endavant les adopcions. De moment, dues persones més sí que van complimentar els requisits per tenir els animans a prova durant uns dies.

L'activitat va tenir com a protagonistes 45 gossos que necessitaven una família d'adopció per poder deixar el Centre d'Acollida d'Animals de la Selva (CAAS), d'on provenen tots ells. També va ser cabdal la participació dels voluntaris que es van desplaçar fins al centre, situat a Tossa de Mar, per dur els animals de companyia fins a Blanes. Enguany, hi ha hagut més voluntaris que en edicions anteriors, amb 36 participants que van afegir el seu esforç a l'organització de l'esdeveniment, el Centre Clínic Veterinari Mireia Balliu, amb la col·laboració del Consell Comarcal de la Selva i el suport de l'Ajuntament de Blanes.

Entre els gossos que es van dur a Blanes destacava la presència de quatre cadells procedents d'una mateixa camada, que de seguida van trobar quatre voluntàries per tenir cura d'ells.

En el recinte habilitat al passeig de Mar per a la desfilada es va instal·lar una carpa del Consell de la Selva i d'una altra entitat relacionada amb l'àmbit de l'acollida d'animals, la protectora Per a Ells.