25 de maig de 2016
25.05.2016

Desmantellen una plantació de marihuana en una nau de Blanes

Les plantes es trobaven en el soterrani de l'immoble i els seus responsables tenien l'electricitat punxada a la xarxa general

25.05.2016 | 00:00
Desmantellen una plantació de marihuana en una nau de Blanes

Els Mossos d'Esquadra van desmantellar ahir una plantació de marihuana que es trobava en un soterrani situat en l'immoble del número 44 del carrer Montblanc de Blanes. Es tracta d'una operació antidroga planejada on van participar agents dels antiavalots (ARRO), policies de paisà i diverses patrulles de seguretat cituadana de la comissaria de Blanes. També hi van anar tècnics d'Endesa per mirar si l'electricitat estava punxada per fer funcionar la infraestructura que requeria la plantació. Una situació que es complia, segons van poder comprovar els operaris en l'actuació.

Els agents es van desplaçar a la localització de la plantació al voltant de la una del migdia. L'immoble havia estat un antic escorxador i disposa d'un soterrani molt ampli. Al seu interior, els agents hi van localitzar el cultiu de marihuana. Durant la jornada d'ahir, els agents van realitzar el recompte de plantes i material incautats. També van comprovar que la sala estava preparada per cultivar més plantes de marihuana. A l'espai on hi havia la plantació, els agents també hi van trobar tot tipus d'utensilis per tenir cura de la droga: llums i aparells d'aire condicionat, entre altres. Es dóna el cas que els propietaris de la plantació ho tenien tot connectat a la xarxa elèctrica de forma fraudulenta i no pagaven per la llum que consumia aquest cultiu.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook