Haver comès -presumptament- una violació dues setmanes després de fer els 18 anys pot suposar per a un veí de Tordera una condemna de fins a 9 anys de presó per agressió sexual. El jove va declarar ahir a la secció tercera de l'Audiència Provincial de Girona que la nit del 18 d'abril de 2015 va mantenir relacions «consentides» amb una jove de 15 anys al camp vell de futbol de Blanes, cosa que la noia no admet. El judici es va celebrar a mitges perquè l'absència de la ginecòloga que va visitar la menor va obligar a suspendre la vista fins al juny.

«Quan era petit només volia ficar-la», va assegurar ahir l'acusat per justificar haver mantingut relacions sexuals amb l'adolescent en unes escales del camp de futbol quan anaven «calents» i beguts. Reconeix que ho va fer sense protecció fins al final i afirma que després va deixar la noia en companyia de dos amics i va marxar a menjar un kebab i a dormir al cotxe d'un amic, al qual no li va explicar que havia estat amb la noia.

El processat va explicar al tribunal que estant en presó provisional va poder parlar amb l'adolescent per telèfon i que aquesta li va comentar que voldria treure la denúncia i que no anés a la presó. El fiscal, Jerónimo Gómez, va incidir en aquest darrer punt durant el seu interrogatori perqué quedés clar que encara que aquesta conversa existís els fets denunciats eren certs. L'advocat de l'acusat, Carles Monguilod, no va interrogar el seu client i es va centrar en la resta de testimonis.

La víctima va declarar a porta tancada en ser menor. Es va ratificar en la seva denúncia indicant que no va voler mantenir relacions sexuals plenes amb l'acusat. Va reconèixer que anava molt beguda i mentre es petonejava amb l'acusat no es va resistir però que després es va negar a anar més enllà.

Va admetre que ella potser no hauria denunciat però ho va fer empesa per la seva amiga. Respecte a la conversa telefònica que va mantenir amb l'acusat mentre era en presó preventiva no la va negar però sí que va afegir que havia rebut trucades de l'entorn de l'acusat amenaçant-la.

El cas se seguirà jutjant el 21 de juny.