Els Mossos d'Esquadra han desmantellat una plantació de 720 plantes de marihuana en un mas de Vilobí d'Onyar arran de l'incendi provocat per un curtcircuit. Precisament, el del sistema elèctric que servia per fer créixer els cabdells de droga.

El foc es va declarar a la part superior del mas, que està a tocar de la Gi-333, aquest dilluns pels voltants de tres quarts de cinc de la tarda. Una trucada al 112 va alertar els Bombers que s'estava cremant part de la casa. El fum i les flames afectaven la part superior de l'habitatge.

Els Bombers van anar a apagar el foc i, de seguida, van sentir fortor de marihuana. Això els va fer desconfiar que hi havia una plantació a la casa. Les seves sospites es van confirmar quan van veure que la llum estava punxada i que en una de les habitacions de la planta baixa hi havia tot d'estris per facilitar el creixement de la droga, com ventiladors o làmpades.

L'endemà de l'incendi, i després de comprovar que l'estructura era segura, els mossos van entrar a la masia i hi van trobar la plantació. Per tot plegat, els Mossos d'Esquadra van denunciar l'inquilí del mas. A l'home se l'està investigant per un delicte contra la salut pública i un altre de defraudació de fluid elèctric.