La urbanització de Vallcanera de Sils ha viscut un nou succés. Un veí de l'àrea residencial va rebre una pallissa divendres passat i ahir ho va denunciar.

Els fets es van produir quan la víctima estava discutint amb els seus cosins i les seves dones. En sortir de la casa i mentre es dirigia al seu cotxe que tenia aparcat al carrer Rubén Darío d'aquesta urbanització, va trobar-se un dels seus cosins amenaçant-lo amb un bat de beisbol.

El motiu de la discussió segons va denunciar la víctima seria per temes familiars però fonts consultades, asseguren que es remuntaria a un tema de tràfic de drogues.

Durant els moments de tensió, un dels cosins de la víctima li va donar un fort cop de puny i la resta de familiars també s'hi van abraonar. A causa de la baralla, en la que hi haurien participat almenys cinc persones, la víctima va haver de ser atesa en un centre sanitari.

Fort cop al cap

Els Mossos d'Esquadra de Santa Coloma de Farners van rebre la denúncia dels fets aquest dimecres passat i en ella, la víctima assegura que va patir un fort cop per part d'un familiar i que la resta li van provocar també danys al vehicle, un Peugeot negre.

Aquest succés del passat divendres és un més dels que hi ha hagut recentment en aquesta urbanització on dilluns es va desmantellar una banda de narcotraficants i on en l'últim any fins i tot es va registrar un tiroteig per un afer de drogues.