La Pineda d'en Mazó de Vidreres s'ha convertit en els últims mesos, en l'objectiu de diversos actes vandàlics i incívics perpetrats per un grup indeterminat de persones. Per això ara, l'Ajuntament s'ha proposat posar-hi fi denunciant els fets a les xarxes socials i reforçant la vigilància, per intentar enxampar i identificar-ne els autors.

«En aquesta zona, els últims mesos, s'hi estan rebentant papereres, pintant bancs i parets o destrossant els jocs dels parcs infantils» va explicar ahir l'alcalde, Jordi Camps, qui va precisar que desconeixen la identitat dels autors. «Hi estem a sobre, però encara no els hem pogut enxampar i no sabem qui són» va precisar camps qui va recordar que aquestes destrosses «costen diners a tot el poble». «Sap greu perquè sobretot, perjudiquen la mainada» va lamentar el batlle vidrerenc.

De moment, el consistori té previst fer-hi, en les pròximes setmanes, diverses tasques de manteniment per «deixar-ho tot en condicions».

Aquesta però, no ha estat l'única zona afectada. Fa unes setmanes, també es van fer destrosses al parc del carrer Sant Jordi, molt freqüentat pels infants de la localitat, on es van trencar elements de joc com un tobogan, esbardellar les baranes de fusta o rebentar ampolles de vidre.