Els Mossos d'Esquadra de l'Àrea Bàsica Policial de la Selva Marítima, de la Brigada Mòbil, conjuntament amb agents de la Policia Local de Lloret de Mar i de la Policia espanyola han portat a terme el 14 de juliol un dispositiu de vigilància i control a la zona d'oci nocturn de Lloret de Mar (Selva) per actuar contra fets il·lícits penals. L'operació s'emmarca dins del dispositiu 'Marlès', que cada any es porta a terme en aquests espais i que enguany estava enfocat a identificar dones que es dediquen a la prostitució i a furtar turistes.

En total, mossos de paisà van detenir a tres persones que venien marihuana i, d'altra banda, també es van aixecar onze actes administratives per infraccions d'ordenances municipals, concretament per prostituir-se a la via pública. A part, es van realitzar 17 identificacions i deu persones van ser traslladades a les dependències de la policia espanyola per irregularitats diverses relacionades amb la llei d'estrangeria.

Des dels Mossos d'Esquadra assenyalen que la coordinació i col·laboració entre els diversos cossos policials continuarà per poder detectar i prevenir diferents conductes il·legals que es produeixin, ja sigui a la zona d'oci nocturn de Lloret de Mar com en d'altres carrers de la població.