La nena de quatre anys que va estar a punt d'ofegar-se aquest diumenge a la tarda a la piscina d'una masia de la urbanització de Vallcanera de Sils va ser traslladada des de l'hospital Josep Trueta de Girona, on va ser atesa inicialment, cap a la Vall d'Hebron de Barcelona. Ahir es trobava ingressada a l'UCI Pediàtrica. La criatura, que és de nacionalitat britànica, es troba en estat crític, segons fonts del centre hospitalari.

En la mateixa UCI Pediàtrica del centre sanitari barceloní hi ha també ingressat en estat crític el nen britànic de 12 anys que dijous de la setmana passada va patir també un ofegament quan era en una piscina d'un hotel de Lloret.

En aquest mateix municipi de la Costa Brava també hi va haver un altre fet similar el 9 d'agost. En aquest cas una nena de només tres anys va caure a la piscina d'una casa d'una urbanització. El SEM la va traslladar en estat crític cap a l'hospital de Sant Pau de Barcelona però la criatura no va poder superar les seqüeles i va morir el divendres 19 d'agost al mateix hospital.

Diumenge passat va morir una altra nena de tres anys ofegada en una piscina situada a la urbanització Mas Pallí de Calonge. Amb aquest ja són cinc els casos d'ofegament a les piscines gironines aquest estiu.