Matinada complicada pels Bombers a Blanes. Han hagut de mobilitzar fins a nou vehicles per un incendi d'un pis, que finalment ha quedat totalment cremat. El foc ha obligat a desallotjar tot l'edifici, en el moment dels fets hi havia deu veïns. No s'han hagut de lamentar ferits.

El succés a més ha estat llarg perquè la feina dels efectius d'emergències ha estat més laboriosa del que es pensaven. En l'immoble on s'ha declarat l'incendi hi viu una dona que pateix síndrome de Diògenes i s'hi han trobat tot tipus de deixalles amuntegades, un perfecte combustible per a les flames.

En el moment que s'ha declarat l'incendi, cap a tres quarts d'una de la matinada, no hi havia ningú al pis del carrer del Vilar de Blanes.

Des d'aquella hora i fins a les set han estat treballant a la zona fins a nou dotacions dels Bombers així com els altres efectius d'emergències. Per poder treure totes les deixalles un cop extingit l'incendi fins i tot ha estat necessària l'actuació d'un camió d'escombraries que les ha traginat amunt i avall.

El pis ha quedat totalment cremat i com que l'extinció ha anat per llarg, els veïns evacuats han passat la nit a casa de familiars o amics.

La virulència de les flames també ha afectat el pis veí de l'afectat, que es troba al segon pis. Aquest matí està previst que l'arquitecte municipal de l'ajuntament de Blanes passi per la zona per avaluar l'estat de l'immoble.