Un dels primers judicis que se celebraran a l'Audiència Provincial de Girona després de les vacances d'estiu serà per un delicte continuat d'apropiació indeguda i un delicte societari que li pot comportar fins a sis anys de presó a un home que presumptament es va quedar amb 146.370,58 euros.

L'escrit de qualificació provisional del fiscal indica que l'acusat va constituir una immobiliària a Blanes amb un soci el 18 de gener de 2000 per a realitzar activitats immobiliàries i activitats relacionades amb l'hostaleria. En la constitució de l'empresa es va acordar que ell seria l'administrador únic.

A partir del 4 de febrer de 2004 va començar a desviar diners de l'empresa cap al seu patrimoni. Primer retirar 3.000 euros del compte bancari de l'empresa i vuit mesos després va fer dues retirades d'efectiu de 7.000 i 1.000 euros també per incorporar-los al seu patrimoni.

Però a banda d'aquestes retirades d'efectiu del compte de la societat, l'acusat també va estar-se més d'un any reformant-se el seu domicili particular i carregant les factures a l'empresa. Segons el relat del ministeri públic, entre el 8 de setembre de 2004 i el 31 de desembre de 2005 va pagar diverses factures per valor de 135.370 euros.

El fiscal el considera responsable d'un delicte continuat d'apropiació indeguda i un delicte societari pels quals demana que sigui condemnat a sis anys de presó i al pagament d'una multa de 2.160 euros. A banda, sol·licita que també sigui condemnat a pagar 146.370,58 euros en concepte de responsabilitat civil, en ser aquest import el volum total de diners que presumptament va defraudar a l'empresa que administrava.