En el seu darrer butlletí, el Millor considera que el nombre d'agents que conformen la plantilla de la Policia Local de Lloret és «clarament insuficient» i que això provoca que estiguin «desbordats per la demanda d'actuacions» que han de realitzar. De fet, el Millor aprofita el butlletí per carregar contra «la gestió inexistent de l'equip de govern» en considerar que no està atenent les denúncies públiques realitzades per veïns de la localitat. El Millor considera que hi ha «inseguretat a les principals zones turístiques» i apunta «l'ocupació descontrolada dels habitatges d'ús turístic».

Aprofita l'avinentesa per afirmar que entén la renúncia de l'exregidor de Turisme, Joan Gou, «davant la impotència d'assumir que el seu propi equip no es fa seu el projecte integrat, creïble, defensable, aplicable i mesurable que defensava». El Millor no ha dubtat en criticar el govern en plena època turística qüestionant precisament la seva actuació en aquesta matèria i assegurant que la manca de més efectius policials provoca que hi hagi algunes zones de la població sense protecció policial i «a l'abast dels incívics per alterar l'ordre públic».

El Millor també es queixa que «no s'ha fet res per resoldre el problema de prostitució que encobreix una xarxa de robatoris premeditats en els portals dels domicilis dels municipi».

Menció a part, ha fet a la neteja de la població, que considera insuficient perquè es pot trobar «brutícia a peu de carrer a diferents hores del dia i indrets del municipi».