Un veí de Blanes ha acabat detingut per la Policia Local després de conduir un vehicle simulat de la Creu Roja i anar al volant molt ebri, gairebé quadruplicant la taxa. A més, tenia el permís de conduir suspès per ordre judicial i el cotxe no tenia assegurança. L'home d'uns 30 anys té antecedents i se'l va arrestar la nit de dijous. La Policia Local de Blanes ha posat en coneixement de la Creu Roja l'activitat i la seva detenció, ja que l'home hi està realment vinculat. A més, es dóna el cas que els agents que van detenir-lo aquesta passada nit recorden -i n'han informat a l'entitat- que el mateix home va conduir una ambulància pels Focs de Blanes, quan ja tenia el permís de conduir suspès.

El succés es remunta pels volts de tres quarts de dotze de la nit quan un conductor va alertar la Policia Local de Blanes que un cotxe, un Renault Megane gris amb logotips de la Creu Roja -que ell havia clavat el cotxe per fer-se passar per l'entitat- estava conduint de forma temerària per l'avinguda Europa i que acabava d'avançar de forma perillosa un bus.

Els agents es van mobilitzar i van poder interceptar-lo a la zona de Els Pins. El conductor del vehicle simulat anava vestit de Creu Roja i fins i tot duia una emissora. Els policies el van identificar i van comprovar que tenia el permís de conduir suspès per ordre judicial. També li van fer el test d'alcoholèmia i va donar 0,90 mg/litre, quan el màxim permès és de 0,25 mg/litre. El cotxe tampoc tenia assegurança.

Va quedar detingut per saltar-se l'ordre judicial i conduir sota l'efecte de begudes alcohòliques. Es dóna el cas que a l'home se li ha suspès el carnet de conduir tres vegades.