La secció de funky del Club Esportiu Anglès s'ha dissolt aquest estiu davant la impossibilitat de tenir un lloc adequat per a desenvolupar-hi l'activitat. El president de l'entitat, Antoni Vega, ha lamentat aquesta decisió perquè entre 90 i 110 persones participaven en l'activitat i perquè el passat mes de maig les integrants d'aquesta secció es van convertir en campiones mundials en categoria infantil i júnior en la competició celebrada a la localitat italiana de Bressanone. «Era una activitat que obria les portes del poble i el donava a conèixer», ha afirmat.

Vega ha explicat que la decisió de dissoldre la secció -la professora realitzarà ara l'activitat a Amer- es deu al fet que no disposaven d'un espai adequat per a desenvolupar les classes, de la qual cosa en responsabilitza l'Ajuntament. Vega ha exposat que anteriorment l'activitat s'havia fet a l'altell del pavelló, però que fa dos o tres anys l'Ajuntament els va baixar al passadís que porta a la piscina exterior.

L'increment de participants, unit a altres inconvenients com la calor provinent de la piscina, van fer que el club demanés el retorn a l'altell, cosa que l'Ajuntament va denegar perquè ja hi ha altres activitats, ha afirmat l'alcaldessa Àstrid Desset. L'Ajuntament va oferir el pavelló de la Burés, un equipament que el club va rebutjar perquè, segons Vega, no reuneix les condicions pel ball esportiu. Àstrid Desset ha afegit que els ha desconcertat que abans no hi hagués cap problema amb fer les classes al passadís i, «de cop i volta, no anés bé».