Un veí de Vidreres va voler intercedir en una baralla que va tenir lloc aquest diumenge de matinada en el penúltim dia de la festa major i va acabar ingressat a l'Hospital Josep Trueta. L'home, de 43 anys, va veure com un jove s'encarava a un altre grup i va voler posar pau, però amb el que no comptava és que l'agressor s'acabaria encarant a ell. Segons fonts consultades, l'home va acabar amb un cop de puny que li va causar una fractura de mandíbula i un coàgul cerebral.

El SEM el va evacuar en ambulància a l'hospital Santa Caterina de Salt però, ahir al matí, els facultatius van decidir traslladar-lo cap a l'hospital Josep Trueta de Girona, on ahir encara restava ingressat. El succés es va produir pels volts de les cinc de la matinada a la zona de les Barraques de Vidreres on s'estava a punt d'acabar la festa Flaixbac, quan un jove es va barallar amb uns altres per causes que es desconeixen. Un home que estava a la zona va voler intercedir i també va rebre. El jove agressor, d'uns 18 anys, està identificat però va fugir de la baralla. La policia el busca.

Segons fonts de l'equip de govern, arran d'aquesta baralla es replantejaran la continuïtat de la celebració d'aquesta festa perquè és l'únic acte que ha propiciat aldarulls.