L'Ajuntament d'Arbúcies va premiar ahir als 14 millors estudiants de l'Institut Montsoriu, en un acte celebrat a la Sala de Plens on se'ls va fer un reconeixement a l'excel·lència pel millor expedient acadèmic i, també, pels premis ?obtinguts pels seus treballs de recerca. L'acte va comptar amb la presència de l'alcalde d'Arbúcies, Pere Garriga, i amb el director del centre, Jordi Turon, entre altres autoritats.

Els guardonats amb el millor expedient acadèmic del primer cicle d'ESO van ser Yaiza Aguilar Carós i Jordi Carós Rovira; Aina Martí Soler i l'Anna Bover Giramé van obtenir el reconeixement per obtenir la millor nota mitjana d'expedient del segon cicle d'ESO; i les millors notes de mitjana de batxillerat van ser per a Ernest Vidal Garcia i per a Martí Romaguera Riera. Pel que fa als treballs de recerca, van ser reconeguts Carlo Infurna Wangüemer, Judit Pelegrí Pineda, Ernest Vidal Garcia i Martí Romaguera. Del Cicle Formatiu d'Electromecànica, es va distingir Marc Sureda Masaguer i Vadym Romayev.

Finalment, l'institut va rebre el guardó d'Escoles Verdes representat per Jordi Pujadas per la seva trajectòria de millora en el procés d'ambientalització integral del centre i d'implicació en la millora del seu entorn.