Els Mossos d'Esquadra van detenir ahir a Blanes un jove acusat de matar l´home de 38 anys que va morir d'una ganivetada divendres passat a la matinada als voltants d´una discoteca del districte barceloní d'Horta-Guinardó.

Segons va informar la policia catalana, el presumpte homicida, de 21 anys i de nacionalitat espanyola, va ser detingut ahir al matí per agents de l´àrea d'investigació criminal dels Mossos d'Esquadra de Barcelona i estava previst que en el transcurs del dia, passés a disposició judicial.

Els fets es van produir cap a les quatre de la matinada de divendres passat, quan els Mossos d´Esquadra van rebre un avís en el qual s´alertava que hi havia un home ferit a l'exterior de la discoteca Kimbara, al carrer Tajo de Barcelona. La policia catalana es va desplaçar ràpidament fins al lloc i va comprovar que, efectivament, hi havia una persona ferida per arma blanca. Minuts més tard el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) va confirmar la mort de la víctima.

L´Àrea d'Investigació Criminal de la Regió Policial de Barcelona es va fer càrrec de la investigació per tal d´esclarir els fets i localitzar l´agressor, que va fugir i que finalment va ser trobat ahir a la localitat selvatana. La policia acusa el detingut d´haver clavat la ganivetada mortal a l´home, de 38 anys i nacionalitat espanyola.

Segons sembla, la víctima va ser apunyalada en el transcurs d´una baralla entre dos grups de persones que acabaven de sortir de la discoteca. Segons van explicar alguns veïns d´aquest barri barceloní, aquest local nocturn fa molts anys que causa enrenou, baralles, disturbis i soroll a la zona sobretot a l´hora de tancar, amb un públic majoritàriament d´origen llatinoamericà.