La Plataforma Aturem la C-32 i 15 entitats més han reclamat al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) que suspengui de manera cautelar l´obra de perllongament de la carretera C-32 entre Blanes i Tossa de Mar. Subratllen que el projecte que es vol executar presenta "modificacions i alteracions substancials" en relació a la versió de l´any 2000 sotmesa a avaluació ambiental estratègica. En concret afirmen que s´ha alterat el traçat en longitud, amplada i itinerari, que s´han tret túnels i afegits falsos túnels i que s´han fet canvis en els enllaços a l´A-2, a la C63 i a la sortida de Fenals. Per als demandants són un seguit de modificacions "essencials" respecte de l´obra avaluada fa setze anys.

Per tot plegat els demandants consideren que el projecte que es vol executar no es pot considerar emparat per cap declaració d´impacte ambiental vàlida. En aquests setze anys, indiquen, la que tenia el projecte s´ha anat prorrogant per salvar "una caducitat flagrant".

En aquest sentit afirmen que el 2008 el mateix Departament de Territori i Sostenibilitat va reclamar un nou estudi perquè el projecte no s´havia començat a executar en el termini legal de cinc anys posteriors a la seva aprovació.