Els Mossos d'Esquadra van detenir dimarts passat un home de 39 anys, de nacionalitat maliana i veí de Vidreres com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat del trànsit, per conduir un vehicle sense haver tingut mai el permís de conduir i conducció temerària.

Segons va informar aquest cos policial, els fets van passar cap a un quart de quatre de la matinada de dimarts, en un control d'alcoholèmia que s'havia muntat a la C-63 al punt quilomètric número 14, just on hi ha una rotonda.

Quan els agents van indicar al conductor que s'aturés al control, aquest va accelerar i va fugir. Els Mossos, que es van haver d'apartar per no ser atropellats, van perseguir el fugitiu, que ja s'havia incorporat a l'A-2 direcció nord. Els agents van tornar a fer indicacions al conductor del vehicle, que no va fer-ne cas i va tornar a accelerar.

Cap al punt quilomètric 698 d'aquesta via, el conductor va sortir de l'autovia i va voler anar cap al nucli de les Mallorquines, al mateix terme municipal de Sils, però a causa d'una velocitat excessiva, el conductor va perdre el control del vehicle i va bolcar.

Els agents van auxiliar l'home, que va quedar il·lès, i van activar els serveis sanitaris. Després de refusar ser assistit, els policies van comprovar que el conductor mai havia obtingut el permís de conduir i que el cotxe anava sense assegurança. Per tot plegat, va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat del trànsit. El mateix 20 de setembre va passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de ?guàrdia de Santa Coloma de Farners, que va ordenar la seva llibertat amb càrrecs.