Lloret de Mar haurà d'esperar fins al pròxim mes de desembre per saber si el Departament de Salut de la Generalitat obrirà les urgències nocturnes del CAP del carrer Girona, durant tot l'any. Així ho va explicar ahir l'alcalde lloretenc, Jaume Dulsat (CiU), després de la reunió que va mantenir ahir amb el conseller de Salut, Antoni Comín, juntament amb un representant de cada grup municipal i també un portaveu de les associacions de veïns, per fer aquesta petició i entregar les més de 8.000 signatures recollides i el manifest redactat a favor de la reobertura de les urgències del CAP.

«La reunió ha estat correcta i el conseller ens ha explicat que s'està elaborant un estudi global relacionat amb tot el que té a veure amb l'atenció primària», va explicar Dulsat, qui va afegir que Comín els va convidar a participar, el pròxim 14 d'octubre, en una jornada de participació ciutadana amb altres consistoris on s'han de definir els criteris a tenir en compte a l'hora de decidir en quins municipis s'han de prioritzar actuacions.

«Ens han dit que a mitjan desembre, aquest estudi hauria d'estar acabat i que llavors sabríem si Lloret estarà inclòs entre els prioritaris» va precisar l'alcalde, qui va subratllar que «són optimistes», ja que s'ha «demostrat» que aquest servei és necessari.

Aquesta era la segona trobada entre els representants polítics de Lloret de Mar i el conseller de Salut amb relació al tema de les urgències al CAP.