La vila d'Hostalric celebra la fira de Sant Miquel des de dissabte fins a dilluns. Molt arrelada a la població, la fira compta amb una gran col·laboració de les entitats i associacions locals

Aquest matí s´ha fet el lliurament de premis del Concurs Fotogràfic d´Hostalric, que ha arribat a la catorzena edició. El tema era sobre Hostalric i els guanyadors han estat: : Maria Àngels Lloveras Salomó (1er premi), Xavier Xaubet Serra (2on premi) i David Segu Garcia (3er premi).

Els Miquelets de Girona -Regiment de Sant Narcís han tornat a Hostalric per fer recreacions històriques sobre la Guerra del Francès a la vila. Les desfilades i els combats entre les diferents tropes omplen els carrers de la vila. Avui també es fa la I Gimcana ´Descobrint Hostalric o un sopar popular i ball.

Demà les puntaires i la seva trobada anual, les Majorettes d´Hostalric (un grup format només per homes) o l´actuació d´un grup folklòric de Macedònia, en el marc de les Jornades Internacionals Folklòriques, organitzades per Adifolk, seran algunes activitats que s´hi faran. També tindrà lloc el reconeixement al mèrit esportiu que es farà des de l´Ajuntament a esportistes de les entitats: Club pàdel Hostalric, Karate la Selva, Club Patí Hostalric, Club Escacs Hostalric i Kick Boxing Hostalric. També es farà un reconeixement especial al mèrit esportiu a Francisco Herrera, de l´Altètil Club Hostalric i a Òscar Guzman, del Club Futbol Sala Hostalric.