Lloret de Mar ha rebut un total de 900.581 visitants des del mes de gener, cosa que suposa un augment del 14% respecte als mateixos mesos del 2015. Així ho va donar a conèixer el consistori amb motiu de la celebració avui del Dia Mundial del Turisme, durant el qual es realitzaran diverses activitats gratuïtes.

Per una banda, s'obriran en una jornada de portes obertes, tres elements patrimonials locals: els Jardins de Santa Clotilde, el Museu del Mar i Can Saragossa. També s'organitzaran visites guiades en quatre idiomes (català, castellà, anglès i francès) als Jardins de Santa Clotilde a les dotze del migdia i al

centre històric de Lloret a les set de la tarda. A més a més, també s'entregarà un obsequi a les persones que s'apropin a l'Oficina de Turisme. «Aquest any hem volgut sumar-nos a la festa tal com ja havíem fet anys enrere i organitzar unes activitats gratuïtes per tal que els visitants que tindrem demà a Lloret se sentin cuidats i celebrin amb nosaltres la diada. Enguany hem optat per promocionar el turisme cultural i donar la possibilitat als visitants d'accedir al nostre patrimoni de manera gratuïta», va explicar Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme.