08 de octubre de 2016
08.10.2016

Investiguen a Blanes un possible cas d'abusos per part d'un mestre

L'home va complir un pena d'un any i mig de presó i va aprovar les oposicions a Catalunya, on ha estat exercint

08.10.2016 | 00:00

Un jutjat d'instrucció de Blanes està investigant, per un suposat cas d'abusos sexuals, un mestre que ja va ser condemnat per pederàstia el 2005 a Saragossa.

El Departament d'Ensenyament ha apartat de la tasca docent el mestre condemnat el 2005 a Saragossa per abusos sexuals a menors i possessió de pornografia.

Tal i com avançar ahir El Periódico, l'home va complir una pena d'un any i mig a presó i després, el 2008, va aprovar les oposicions a Catalunya, on ha estat exercint en una escola de Mollet del Vallès. Aquest any, el Departament va descobrir els antecedents penals de l'home quan, a partir del mes de març, es requeria el certificat per treballar amb menors. Per aquest motiu, se l'ha destinat a fer tasques administratives al Consorci d'Educació

Fonts d'Ensenyament també van confirmar que, tot i no estar vinculat a l'àmbit escolar ni tenir res a veure amb el centre educatiu, tenen constància que aquest estiu, una família ha denunciat aquest mestre per suposats abusos a un nen.

Segons el diari, el cas el porta un jutge d'instrucció de la localitat selvatana després que a l'estiu es denunciés el fet en una comissaria dels Mossos d'Esquadra.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook