El Consell Comarcal de la Selva va iniciar ahir la distribució de lots de productes de neteja i higiene personal en el marc del projecte «Salut i crisi» que promou Dipsalut. Tot i que el repartiment de productes als ajuntaments es va fer ahir i seguirà avui al magatzem comarcal, dimecres passat ja van arribar els camions per començar a preparar la distribució de productes que corresponen a cada ajuntament.

En aquest projecte participen tots els ajuntaments que tenen els serveis socials delegats al Consell Comarcal, és a dir tots a excepció de Blanes i Lloret, que ja tenen competència pròpia perquè tenen més de 20.000 habitants. Els productes seran repartits a cada municipi als usuaris dels centres de distribució d'aliments i a gent a la qual se li han acabat les prestacions i necessita no només aliments, sinó productes de neteja i higiene.

El Consell va rebre un total de 18.867,31 euros per a la compra de productes de neteja de la llar i d'higiene personal adreçats a les famílies usuàries de serveis socials derivades als bancs d'aliments de tots els municipis de la comarca de la Selva. Els productes a repartir són: lleixiu, detergent per a la roba, rentavaixelles, gel de bany, bolquers talla 3 i bolquers talla 4.