La nit de dilluns a dimarts a Vidreres va ser aprofitada per diversos menors per llançar ous contra façanes de cases, d'equipaments públics, de cotxes i al terra. Aquests fets van causar indignació al municipi i, el mateix alcalde, Jordi Camps, va denunciar els fets a través de les xarxes socials -acompanyat d'algunes imatges- i va recordar que «els actes incívics costen diners a tots els veïns». El batlle va explicar que durant el matí el servei de neteja municipal va netejar els espais malmesos.

Jordi Camps va exposar que tenia constància que el mateix havia passat a d'altres municipis, però que ell ho havia fet públic a les xarxes socials. El batlle va recordar que ja l'any passat, a la mateixa nit d'abans de Tots Sants, hi va haver un episodi de llançament d'ous, però no en el mateix grau que enguany, en què ha estat «bastant desmesurat».

La denúncia pública de l'alcalde va estar acompanyada d'un seguit de comentaris exposant altres bretolades ocorregudes durant aquella nit, com ara arrencar senyals de trànsit. Algun veí va acompanyar les imatges de Jordi Comas amb el propi cas dels ous llançats contra les seves façanes i finestres.

La col·laboració dels veïns va permetre que ahir al matí l'Ajuntament ja tingués coneixement de la identitat d'alguns dels menors que van participar en el llançament d'ous. La intenció de l'Ajuntament ara, va concretar el batlle Jordi Comas, és citar-los a la Casa de Vila i, amb les àrees de Joventut i d'Ensenyament, prendre alguna decisió sobre els causants de les bretolades. Molts dels ?comentaris dels veïns a les xarxes socials apostaven perquè els menors netegessin el que havien embrutit.

Camps va reconèixer que aquesta és una possibilitat, però que en tot cas ja no podien netejar els ous perquè els serveis de neteja de l'Ajuntament els havien retirat. Però, va afegir, la realització de treballs per a la comunitat podria ser una de les opcions que el consistori podria plantejar perquè els menors siguin conscients del seu incivisme. Al mateix temps, però, va precisar que els brètols són menors i que tota mesura que es prengui ha de tenir el consentiment dels pares.

Finalment, el batlle va censurar l'actuació dels joves i va compartir la «indignació» que senten la resta de veïns, sobretot els afectats per l'atac amb ous, alhora que expressava la «incomprensió» que li genera que els joves tinguin aquests comportaments.