Que hagin passat deu anys dels fets ha facilitat que una proxeneta arribi a un pacte amb la fiscalia per ser condemnada a un any de presó per haver fet prostituir una jove romanesa a qui una tercera persona va enganyar fent-li creure que vindria a Blanes a treballar de cambrera.

L'advocat Samuel Garcia-Quintas, que defensa la processada, va formalitzar el pacte a la secció quarta de l'Audiència Provincial de Girona aconseguint que el tribunal acceptés la suspensió de l'ingrés a presó de la seva processada en tractar-se d'una condemna inferior a dos anys de reclusió.

L'acord implicava admetre que el 24 d'agost de 2006 una tercera persona va contactar a Romania amb la víctima per portar-la a Blanes fent-li creure que treballaria de cambrera.

Una vegada aquí, la jove enganyada va ser confinada en un pis del qual només sortia per anar al Club 2001. La noia havia d'exercir la prostitució fins a saldar un deute de 3.000 euros.

El 28 d'agost, la noia va aconseguir denunciar els fets a la policia després d'escapar-se i haver realitzat quatre serveis sexuals al prostíbul pels quals havia obtingut 144 euros -100 dels quals havia d'entregar a la proxeneta.