23 de desembre de 2016
23.12.2016

Tossa col·locarà una nova malla per evitar despreniments sobre el geriàtric

L'Ajuntament invertirà més de 20.000 euros i està previst que les obres s'inicïin després de les festes de Nadal

23.12.2016 | 01:10

L'Ajuntament de Tossa invertirà més de 20.000 euros en la col·locació d'una nova malla per evitar despreniments sobre una de les parets de l'edifici del geriàtric municipal. Segons va informar ahir el consistori, dins del pla de millora de les instal·lacions del geriàtric, l'empresa gestora, Fundació Vallparadís, va presentar un informe sobre l'estabilitat d'un talús situat a les instal·lacions de la residència. L'objectiu de l'informe és descriure l'estat en el qual es troba el talús i aportar un seguit de consideracions de cara a la seva estabilització.

El talús està situat en la part posterior de l'edifici, a tocar de la carretera GI-682, i presenta una protecció mitjançant una xarxa de triple torsió recoberta amb malla de poliamida. Segons la informació facilitada per la direcció del centre, la residència es va obrir l'any 2003 i sempre hi ha hagut petits despreniments de material, que van augmentar quan es va despendre part de la xarxa de triple torsió instal·lada.

Per això, després de les festes de Nadal, està prevista la retirada del material caigut que descansa a la façana posterior i la col·locació d'una nova malla tridimensional. L'Ajuntament ha encarregat els treballs a l'empresa Talio, tratamiento, acondicionamento de las laderas y obras, S.A. de Gavà, per un import de 21.058,28 euros.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook