Més d'un any després d'haver aconseguit rellevància política en l'àmbit supramunicipal amb representació al Consell Comarcal de la Selva i a la Diputació de Girona, la formació Independents de la Selva ha posat en marxa la seva plataforma digital que té la funció d'acostar la seva acció política als ciutadans.

A la plana web, que es pot consultar a l'adreça www.independentsdelaselva.cat s'hi afegeix també la presència de la formació a les xarxes socials més populars com ara al facebook Independents de la selva i al twitter @indelaselva.

A través d'aquesta nova eina, el partit ofereix continguts d'interès i enllaços a les diferents formacions amb les que compta Independents de la Selva a la comarca, un total de deu. La plana s'estructura en quatre grans apartats on s'informa sobre els compromisos del grup o declaració de principis, s'ofereix informació de les seves accions polítiques, es presenta les formacions i es detalla a cadascun dels membres que tenen càrrec polític dins dels independents.

D'aquesta manera, el web agrupa tota la informació essencial sobre els Independents de la Selva, i les seves respectives formacions i components. Alhora, també es donen a conèixer les accions supramunicipals que impulsa el grup a la Diputació i al Consell Comarcal, així com les accions locals que les diferents formacions desenvolupen als seus respectius termes municipals.

Els municipis on Independents de la Selva té representació són: Arbúcies, Breda, Caldes de Malavella, Maçanet de la Selva, Sant Hilari Sacalm, Sils, Vilobí d'Onyar, Riudarenes, Santa Coloma de Farners i Tossa de Mar.

El president i fundador de la formació, Pere Garriga, ha explicat que l'objectiu de la posada en marxa de la plataforma i les xarxes socials que l'acompanyen és el de captar un públic més jove i avesat a utilitzar les noves tecnologies. Garriga ha afegit que la plana web ha de ser un espai d'informació i de promoció d'Independents.