La Creu Roja va rebre, dissabte passat a Cal Ferrer de la plaça de Caldes de Malavella, la recaptació obtinguda de la celebració de la campanya «Gastrosolidari a la Selva» que es va fer durant la Fira de l'Aigua, el mes d'octubre passat. Aquest donatiu es va destinar a la campanya «Cap nen sense Joguina» i en concret, a la compra de regals.

La campanya d'aquest any va comptar amb la participació de l'Associació de Comerç i Serveis de Caldes de Malavella, Federació de Comerç de la Selva i amb la col·laboració i suport de l'Obra Social La Caixa i els restaurants: Balneari Prats, Delicius i Music Box Planet del municipi.

Aquests establiments van oferir el cap de setmana de la fira de l'aigua, un menú gastrosolidari que aportava un euro solidari cada cop que un client demanava el menú. Als diners recaptats s'hi va sumar l'aportació de l'Obra social de «La Caixa». La suma total va permetre comprar joguines noves i regals de Nadal a botigues associades a l'Associació de Comerç i Serveis que es van lliurar a Creu Roja, que les repartirà a les famílies necessitades de Caldes de Malavella.