La companyia que gestiona el servei de l'aigua a Anglès, Aqualia S.A., va alertar ahir als veïns de la localitat, que s'estan produint trucades fraudulentes en nom de l'empresa. Segons va informar a través d'un comunicat, que l'Ajuntament va fer públic a les xarxes socials, els clients de la població reben trucades en les quals, en nom de la companyia i al·legant presumptes problemes de qualitat d'aigua, demanen poder concertar una visita a l'interior dels domicilis particulars per poder fer anàlisis.

Per aquest motiu, Aqualia va recordar als veïns que l'aigua s'analitza periòdicament de la xarxa de distribució «sense necessitat d'accedir dins dels habitatges» i que qualsevol ús del seu nom per a aquesta activitat «constitueix un il·lícit penal».

A més, en el comunicat, l'empresa va aclarir que la qualitat de l'aigua és «molt bona» i que està controlada amb més de 3.000 determinacions analítiques anuals que es fan en els laboratoris que tenen a Lleida i Sant Feliu de Guíxols. «L'aigua procedeix de les captacions pròpies del municipi i és tractada posteriorment a l'Estació de Tractament d'Aigua potable d'Anglès» va informar l'empresa.