Una nova línia de bus de la xarxa exprés.cat connectarà Girona, Vidreres i Lloret de Mar, en quinze minuts menys de trajecte. Així ho va explicar ahir el secretari d'Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat, Ricard Font, durant la presentació de la línia e4 a la localitat selvatana. «Cal destacar la millora de la velocitat comercial i l'estalvi de 15 minuts que suposarà aquesta línia en el temps de trajecte, així com la rebaixa de més del 60% en el preu, la comoditat i qualitat del servei» va valorar Font.

Aquesta nova línia començarà a funcionar a partir de dilluns i realitzarà 34 expedicions diàries els dies feiners (17 per sentit), i 20 expedicions els dissabtes, diumenges i festius (10 per sentit). Aquests viatges se sumaran als serveis de bus convencional, de manera que s'oferiran en total 52 expedicions els dies feiners i 30 els caps de setmana i festius entre aquestes poblacions. A més, l'e4 oferirà premsa i Wi-Fi a bord dels vehicles, que són totalment accessibles i comparteixen una mateixa imatge corporativa.

«Suposarà una gran millora per als estudiants o les persones que treballen a un lloc o l'altre» va dir el regidor de Mobilitat de Lloret, Antonio Lorente (PSC).

El corredor Girona - Lloret de Mar transporta anualment 180.283 usuaris. A més de l'increment de l'oferta, els viatgers disposaran de la T-10/120 que suposarà un estalvi del trajecte respecte al bitllet senzill de 3,20 euros.