L'operació policial que ha permès descobrir un taller clandestí on es fabricaven falsos Ferrari segueix encara oberta. Està previst que a les dues detencions de Sils s'hi pugui sumar encara més persones que formarien part de l'organització que ha desmantellat la Policia Nacional dedicada a fabricar aquest tipus de cotxes d'alta gamma. El cas encara es troba sota secret de sumari i en les properes setmanes es podria conèixer quin és l'abast de l'organització. Cal recordar que la Policia Nacional està investigant en l'àmbit estatal una organització que hi ha al darrere d'aquest tipus de falsificació de vehicles i aquest dimarts va actuar a la Selva.

A Sils, en el taller que van localitzar es transformaven cotxes de gamma inferior a gamma alta. Durant la intervenció, els policies van comissar almenys nou vehicles, els quals ara es troben en un recinte municipal. Tots ells estan a mig muntar i gairebé només compten amb el xassís. Però el que sí es veu és el logotip de la marca Ferrari ben destacat i naturalment col·locat allà on el porten els originals.

Fa poc més d'un mes, al polígon que hi ha a tocar la carretera de Santa Coloma (C-63) s'hi va instal·lar un taller que de forma clandestina s'ha dedicat a aquesta pràctica. Tot apunta que els vehicles que utilitzaven per tunejar d'entrada eren de molt més baixa gamma i llavors creaven el xassís com si fos d'alta gamma. Uns cotxes que després es venien a alts preus, convençuts els futurs propietaris que era el cotxe dels seus somnis. Aquest no és el primer cop que la Policia Nacional actua sobre aquest tipus de delinqüents. El 2013 van desmantellar dos tallers a Madrid i València.