Un accident de trànsit ha provocat el tall de la N-II durant més de sis hores en ambdós sentits de la marxa al seu pas per Vidreres.

L'avís s'ha donat quan passaven cinc minuts de les sis del matí i en el xoc frontal s'hi han vist implicats dos turismes.

A causa del sinistre viari, dues persones han resultat atrapades a dins de cada cotxe. Els Bombers han hagut de fer tasques d'excarceració per treure-les.

Un dels ocupants, un jove de 23 anys, ha resultat ferit crític mentre que l'altre, de53 anys ha resultat ferit de caràcter greu, segons informa el Servei Català de Trànsit (SCT). El SEM els ha evacuat amb ambulància cap a l'hospital Josep Trueta de Girona.

Els Mossos d'Esquadra de Trànsit investiguen les causes de l'accident.

Per altra banda, la via s'ha tallat fins pels volts d'un quart d'una del migdia, unes sis hores, i això ha obligat a fer desviaments per altres vies com la C-35, la GI-512 i l'autopista AP-7. A quarts de dues del migdia, la via s'ha reobert en la seva totalitat.

De fet, segons informa el SCT, a causa d'aquest accident s'ha produït cues al llarg del matí a la GI-600, la via que uneix Tordera amb Hostalric. Aquestes han superat els dos quilòmetres.

Al lloc dels fets s'hi han desplaçat sis dotacions dels Bombers, el SEM amb quatre ambulàncies i els Mossos amb diverses patrulles.