La Policia Local de Lloret de Mar ha detingut tres homes que volien robar a una botiga de la població veïna de Blanes. Els lladres, que anaven encaputxats, van encastar un cotxe contra la persiana de l'establiment. La policia, però, va rebre l'avís i els delinqüents van fugir del lloc amb les mans buides. Seguidament, la Policia Local de Lloret va muntar un dispositiu per localitzar el vehicle sospitós. El va localitzar a l'accés a Lloret per l'avinguda de les Alegries.

El conductor, però, va fer cas omís de les indicacions dels agents i va fugir. Per això, va caldre el suport d'altres patrulles per bloquejar el vehicle i perseguir-lo. Finalment, el van aturar i van detenir els tres integrants, que acumulen diversos antecedents policials.

Els fets s'han produït dimarts a les 21.40h de la nit. Els mossos han alertat la Policia Local de Lloret, que ràpidament s'ha activat per intentar localitzar els sospitosos. Els tres homes, que anaven encaputxats, han encastat un cotxe contra un local comercial de Blanes amb la intenció de robar-hi. Els lladres, però, s'han vist sorpresos i han hagut de marxar amb les mans buides.

Un cop alertats, els agents han establert un dispositiu per localitzar i detenir els autors. La Policia Local de Lloret els ha localitzat entrant a la població per l'avinguda de les Alegries. Un cop identificat el vehicle, els agents han fet senyals al conductor per tal que parés el vehicle. Aquest, però, ha fet cas omís de les indicacions i s'ha fugat. Això ha obligat a iniciar una persecució policial pel barri del Rieral, amb la participació de més patrulles, fins a poder bloquejar el vehicle.

Un cop aturat el cotxe, la policia ha pogut comprovar que a dins hi anaven els tres sospitosos, a qui se'ls considera autors d'un delicte de robatori amb força en grau de temptativa. Al conductor també se l'investiga per un delicte contra la seguretat viària, resistència i desobediència a agents de l'autoritat i falsificació de document públic.

Els arrestats són tres homes d'entre 21 i 39 anys de nacionalitat italiana, croata i bosniana, tots amb un ampli historial delictiu, segons la Policia Local de Lloret. Durant l'escorcoll del vehicle, els agents han trobar múltiples eines que podrien haver usat en robatoris, com roba de recanvi, guants o passamuntanyes.