15 de març de 2017
15.03.2017

Tossa posa una nova malla per evitar despreniments sobre el centre geriàtric

Les tasques es van iniciar després de les festes de Nadal i el consistori hi va invertir més de 20.000 euros

15.03.2017 | 00:29
Les obres ja han finalitzat.

Les tasques d'instal·lació de la nova malla per evitar despreniments sobre una de les parets del geriàtric de Tossa de Mar ja han finalitzat. Segons va informar ahir l'Ajuntament, les obres –que es van iniciar després de les festes de Nadal– es van iniciar amb la retirada del material caigut que descansava a la façana posterior. Després es va col·locar una nova malla tridimensional. El cost total de l'obra ha estat de 21.058,28 euros.

L'actuació es va realitzar després que l'empresa gestora, Fundació Vallparadís, presentés un informe sobre l'estabilitat d'un talús situat en la part posterior de la residència. L'objectiu de l'informe era descriure l'estat en el qual es trobava aquest talús i aportar un seguit de consideracions de cara a la seva estabilització. Segons la informació facilitada per la direcció del centre, la residència es va obrir el 2003 i des de llavors sempre es produïen petits despreniments de material, que van augmentar quan es va despendre part de la xarxa de triple torsió instal·lada anteriorment, motiu pel qual el consistori va decidir actuar.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook