Un accident de trànsit a la C-35 a Hostalric es va saldar ahir amb sis ferits, quatre d´ells de gravetat. El sinistre viari va obligar a tenir tallada la via durant gairebé tres hores al trànsit. El sinistre viari va consistir en un xoc frontal.

L'accident va produir-se pels volts de les dotze del migdia a l´altura del quilòmetre 69 en sentit Sant Celoni. S'hi van veure implicats dos turismes, que van xocar frontalment. Un Audi A1 i un Volkswagen Polo. Al lloc dels fets s'hi van traslladar tres patrulles dels Mossos, quatre dotacions dels Bombers, sis ambulàncies i l'helicòpter del SEM i la Policia Local d'Hostalric. Dues persones van quedar atrapades en un dels turismes i els Bombers van haver de fer tasques d'excarceració.

Els sis ferits són un home de home 42 anys que va ser evacuat greu al Trueta; un altre de 51 anys que va ser evacuat en estat de menys gravetat a l´hospital de Granollers, un altre conductor de 48 anys que del mateix estat va anar a l´hospital de Santa Caterina i un de 25 anys al de Sant Celoni. La resta d´afectats són un jove de 19 anys i un altre home que va resultar ferit lleu.