05 de abril de 2017
05.04.2017

S'enfronta a 27 anys de presó per agredir, segrestar i violar la parella a Vidreres

Els fets van passar l'octubre del 2014, quan va apallissar-la al domicili compartit, provocant-li lesions de gravetat al pàncrees

05.04.2017 | 14:41

La secció quarta de l'Audiència de Girona ha començat aquest dimecres el judici pel cas d'un home que va agredir, segrestar i violar una dona –qui llavors era la seva parella– a uns habitatges de la urbanització Aiguaviva Parc de Vidreres. Els fets es van produir l'octubre del 2014, quan el principal acusat va apallissar la víctima al domicili que compartien, arribant-li a provocar unes lesions de gravetat al pàncrees. Després, l'home va portar-la a la llar dels seus pares, on la dona va estar retinguda –amb la col·laboració de la família del processat– fins a 12 dies.

La fiscalia i l'acusació particular, exercida per l'advocada Mireia Figa, demanen 27 anys de presó per al principal acusat pels delictes de lesions, detenció il·legal, violació i amenaces lleus. Així mateix, sol·liciten sis anys de presó per a quatre familiars –els pares del processat, una germana i un cunyat– pel delicte de detenció il·legal, mentre que demanen tres anys de presó per a una altra germana del principal acusat, també pel delicte de detenció il·legal. El judici s'ha fet a porta tancada i seguirà aquest dijous.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook