07 de abril de 2017
07.04.2017

La xerrada sobre donació de medul·la a Vilobí es farà aquesta tarda al teatre

L´Ajuntament va organitzar aquest acte després de saber que un nadó de 17 mesos de la vila necessita un trasplantament urgent

07.04.2017 | 12:49

Vilobí d'Onyar celebrarà avui, a les set de la tarda, la xerrada sobre donació de medul·la òssia, un acte que l´Ajuntament va organitzar després de saber que en Pau, un nadó de 17 mesos de la vila, pateix leucèmia mielomonocítica juvenil i necessita un trasplantament urgent.

Finalment la xerrada es farà al teatre de Can Sagrera, i no als baixos de Can Rosada com s´havia anunciat inicialment. El teatre permet un aforament de més de 200 persones, i vistes les previsions d´assistència, finalment el consistori va decidir fer aquest canvi d´ubicació.
La xerrada informativa anirà a càrrec d´una hematòloga de l´hospital Josep Trueta de Girona i consistirà a explicar el procediment o que implica ser donant de medul·la.

Serà però, el dimecres, 12 d´abril, quan es farà la jornada de recollida de mostres per fer-se donant de medul·la. Començarà a les quatre de la tarda i acabarà a les nou del vespre als baixos de Can Rosada.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema