Un policia local de Lloret de Mar que es trobava fora de servei va salvar un nen de vuit anys que va caure a dins de l'aigua a la cala Trons de la població. La criatura estava jugant en unes escales, va anar cap a unes roques i va relliscar i va acabar caient d'una altura d'uns quatre metres.

Sortosament, la criatura va poder ser treta de l'aigua ràpidament per l'agent i va patir ferides de caràcter lleu. Tot i això, el van evacuar amb ambulància cap a l'Hospital Comarcal de Blanes.

Els fets es van desencadenar pels volts de dos quarts d'una del migdia de diumenge quan mare i criatura es trobaven a la zona de la cala Trons de Lloret de Mar, a tocar de l'emblemàtic castell de la localitat. En aquell moment, hi havia un agent de la Policia Local de Lloret que estava fora de serveis fent una caminada per la zona i va veure com un nen petit estava jugant en unes escales. Tot d'una es va enfilar a unes roques d'aquesta cala -que n'està ben plena- i es va precipitar a dins de l'aigua. Es va fer un cop amb les roques i va caure d'uns quatre metres. El policia local de Lloret fora de servei i la mare de la criatura no van dubtar a llançar-se a dins de l'aigua per salvar la criatura, que podria ofegar-se.

Ràpidament, l'agent fora de servei va treure la criatura de l'aigua i, en pocs minuts, al lloc també s'hi van desplaçar la Policia Local i Protecció Civil de Lloret, que també van ser activats.

La criatura va ser evacuada en ambulància cap a l'Hospital Comarcal de Blanes perquè presentava ferides de caràcter lleu, ja que sortosament no va rebre cap fort impacte contra les roques durant la caiguda. Després de fer-li l'exploració mèdica necessària, el mateix diumenge, a les quatre de la tarda, va poder ser donat d'alta de l'hospital. La criatura i la seva família són veïns de la mateixa vila de Lloret de Mar.