Sense haver estat estrenats ni inaugurats, els nous vestidors de la urbanització Residencial Park de Maçanet de la Selva, ja han estat objecte d'un atac vandàlic. Concretament una de les seves parets que, la setmana passada, va aparèixer recoberta de grafits de colors. Feia poc que l'equipament havia estat pintat i ja es trobava a punt per a la seva inauguració prevista per al pròxim 20 de maig.

«Els treballs ja estan acabats i sap greu que embrutin una zona tan digna» va lamentar l'alcalde de Maçanet, Antoni Guinó (CiU) qui va recordar que justament en aquesta urbanització s'hi estan realitzant cursos per ensenyar aquest art urbà. Tot i aquests fets però, el batlle va assegurar que la data d'estrena no quedarà alterada. «Ho tornarem a pintar i farem la inauguració el dia previst, coincidint amb la celebració del campionat de petanca» va subratllar.

La construcció d'aquest equipament a la zona esportiva de la urbanització ha tingut un cost de 248.551 euros finançats amb una partida del PUOSC de la Diputació de Girona i partides municipals. Les obres es van iniciar a finals del 2016 amb l'enderroc dels antics vestidors a causa de les deficiències que presentaven estructural i funcionalment, i s'han finalitzat dins del termini previst.

El projecte distingeix dues zones dins el mateix edifici: una destinada a vestuaris, serveis públics i bar, i una segona per a una sala polivalent, on es puguin celebrar reunions veïnals i altres actes de caràcter social-municipal.

En relació a la seguretat, el consistori va precisar que s'han utilitzat materials, equipaments i sistemes de tancaments contra possibles actes vandàlics. Tot i això, Guinó va avançar que tenen previst instal·lar tres càmeres de vigilància per dissuadir atacs com el de la setmana passada, o en cas de produir-se, poder identificar els responsables.