L'actor Arnold Schwarzenegger protagonitza el film Aftermath, inspirat en un cas real que va començar a Lloret de Mar. Segons va informar ahir Nova Ràdio Lloret, el film ha estat estrenat aquesta setmana al Regne Unit i es basa en el cas real d'un pare de família, Vitali Kalóyev, que el gener del 2004 va matar Peter Nielsen, un controlador aeri de 36 anys al qual culpava de l'accident en el qual van morir la seva esposa i els seus dos fills, l'any 2002.

Kalóyev, que era arquitecte i vivia a Lloret, era un dels objectius de l´Operació Cala de la Guàrdia Civil abans que es produís l'accident aeri. Estava acusat de ser la mà dreta d´un grup de persones d´Ossètia del Nord que es dedicaven a traficar amb armes i a falsificar diners. Per l'assassinat va ser condemnat a vuit anys de presó, però va sortir en llibertat l´any 2007 per bona conducta i va tornar a Ossètia.

La història protagonitzada per Schwarzenegger se centra en els dies que l'arquitecte rus va estar buscant el controlador aeri. Concretament 478 d´ençà que es va produir l´accident aeri. El guionista de la pel·lícula és Javier Gullón, nascut a Logronyo, qui va escriure un primer guió l´any 2014 i el va enviar al seu mànager de Los Angeles.

Arnold Schwarzenegger ja va ser notícia el maig de l'any passat en relació a Lloret de Mar, on va estar rodant -durant unes hores- l´anunci d'un videojoc per mòbils a la platja de Santa Cristina i també, a la veïna Cala Treumal de Blanes.