El grup Bon Preu invertirà 12 milions d'euros a construir un nou supermercat Esclat a Lloret de Mar. Segons va informar ahir el consistori, està previst que les obres -que van començar la setmana passada- s'acabin a finals del 2018. Amb l'obertura d'aquest hipermercat, que estarà situat a l'avinguda de les Alegries (just a l'entrada del municipi per la carretera de Vidreres C-63) es generaran un centenar de llocs de treball a la localitat.

L'hipermercat es trobarà a dins un centre comercial -de propietat privada- que tindrà un total de 19.281 metres quadrats repartits en dues plantes. A la planta baixa s'hi ubicarà el nou Esclat, amb una superfície comercial de 5.000 m² i 500 m² de magatzems i oficines. A més, disposarà d'un total de 1.100 places d'aparcament, de les quals 650 seran cobertes. Pel que fa als metres comercials restants, els ocuparan altres operadors de diferents sectors. A la comarca selvatana aquest grup ja compta amb set establiments.

A banda de la construcció d'aquesta zona comercial, també s'acabarà d'executar el conveni urbanístic del Pla parcial de Sant Quirze, que incloïa obres ja executades com: la construcció de la rotonda de l'avinguda de les Alegries, la rotonda del cementiri municipal, la urbanització amb vials per a cotxes i vianants de davant de l'Oficina de Turisme i la urbanització dels accessos a la urbanització de Puigventós i que s'acabarà ara amb la urbanització del barri de la Càndida. També s'adequarà l'espai destinat a un futur equipament escolar i un parc infantil, així com l'accés al Turó d'en Buc amb una passera.