Una dona va ser víctima d'una estrebada aquest dimarts a Anglès. Un motorista li va intentar robar la bossa de mà i com a conseqüència, va acabar arrossegada per terra. Finalment, gràcies a la força que va fer, la dona va evitar que li furtessin la bossa.

Aquest intent de robatori amb violència i intimidació està essent investigats pels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Santa Coloma de Farners. La víctima va presentar la denúncia corresponent pel fet el mateix dimarts a la tarda.

La temptativa de robatori va produir-se a l'avinguda de Pius XII de la població d'Anglès, a tocar de l'institut. La policia investiga si el presumpte autor del succés tenia la dona vigilada perquè en el moment del fet, portava una quantitat elevada de diners a la seva bossa de mà.

El motorista va enfilar el vial, li va estirar la bossa però la forta resistència va evitar que s'emportés el botí. La víctima va patir rascades i sortosament no va necessitar assistència mèdica. A més, en tractar-se d'una dona relativament jove, va ajudar que no patís més les conseqüències d'una estrebada així.

Alguns veïns de la zona van anar a ajudar l'afectada. Aquesta va denunciar els fets a la Policia Local d'Anglès, els quals la van dirigir als Mossos d'Esquadra de Santa Coloma, a causa de la gravetat del fet.